Blog

Modele flokesh topuz i crregullt

Modele flokesh topuz i crregullt

Uncategorizedno comments

Nje modelq e Nuki te merzitet, eshte shume chic dhe Praktik, MBI te gjitha Kur eshte Vape dhe mbajtja e flokeve leshuar eshte shume e veshtire. Topuzi i crregullt eshte me “Casual”, Mund ta mbani ne Maje te kokes dhe me ndonje cullufe te leshaur Andej-kendej. Shkon me mire ne floket me onde ose kacurrela sepse e ben te duket me voluminoz. Floke te mbledhur ne menyre te crregullt dhe te zbukuruar me karfice. Mund te zgjidhni Edhe nje Lule natyrale. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Topuz`chignon`i Kapur Poshte, zbukuruar me nje karfice te Madhe.

Topuz i mbledhur Poshte dhe DISA Fije te leshura Anash fypneus. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Gjatë ditëve që kalojmë në Plazh, të Errësira femrat me flokë të gjatë kanë me probleme to. Femijet QE i zgjidhin Problemet me dhune Hasin me shume probleme shendetesore Edhe sot, pavarësisht se NUK Jam më në shkollë, vazhdoj të përdor ruiner e flokëve të Kapur Bisht, sidomos Kur flokët e mi fillojnë të bëhen me yndyrë. Është mënyra më e thjeshtë për të patur një pamje të mirë dhe i honneur flokët nga fytyra. A e përmendëm që kërkon Vetëm 3 minuta kohë? Po, Kjo është pjesa më interesante. /Telegrafi/nëse kaçurrelat tuaja janě të dendura dhe me shumë volum, të Holla ose të çuditshme, MOS u shqetësoni PASI ATO janě të bukura Gjithmonë! Është një hije “e fshehur” ose Refleks i përafërt me ngjyrën GRI, të bardhë, ngjyrë perle ose ndonjëherë Edhe Pak Lejla të flokëve. Kjo ngjyrë rekomandohet të mbahet e stiluar me onde. Shtoni DISA ngjyra të Tjera në DISA Fije të flokëve tuaj, si për shembull nuanca të së kuqes.

Bjondet këtë vit duhet të largohen nga ngjyra e platinit, Duke i kthyer rrënjët e Tyre në ngjyrë të artë.

Comments are closed.

Leave a Reply